Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Za kamarádem dlouhá léta jezdil Angličan žijící ve Švýcarsku -a ten vždy vezl domů celá plata kremžské hořčice! Prý nejlepší český výrobek ..tedy kromě piva :-)

4 0
možnosti
JZ

Může mi někdo vysvětlit, jak je to vlastně s tím zdravením v menších městech? To se tam opravdu lidi zdraví kdykoli, kdy se někde vzájemně minou, i když se neznají? Já jsem z velkého města, tak mi to připadá zajímavé. Nevzpomínám si, že bych něco takového někde zažil.

0 0
možnosti
JM

Přijdeš do hospody, pozdravíš a hostinskej na pozdrav odpoví. Většinou odpovědí i ostatní, pokud nemají zrovna důležitý rozhovor. Přijdeš do krámu, pozdravíš a prodavačka odpoví. Podobně na zastávce autobusu, pozdravíš, ostatní odpovědí. A jinde pozdravíš každýho koho si dnes dnes ještě nepozdravil. Víckrát denně jednoho člověka nezdravíš, maximálně kývneš hlavou, když po sobě koukáte.

Mladší zdraví staršího, muž ženu. Normálka. :-)

22 0
možnosti
LL

Já bych si tipla ty syrečky, když je kupujete na kila. 

0 0
možnosti
LP

Děkuji Vám za hezký blog.

Nechám se podat. Já za nejlepší považuji náš chléb.

0 0
možnosti
RK

Australani říkají, že nezdravime

0 0
možnosti
MM

Ve větších městech možná, ale na venkově se zdravý. Nedávno jsem se odstěhoval na vesnici a mohu potvrdit.

2 0
možnosti
RK

V anglickém supermarketu nemají výběr piv?

0 0
možnosti
Foto

Predpokladam, ze mouku by nikdo nevozil i pro ostatni, takze tipuji spis neco na zpusob Fidorek a spol .... Jinak, mam obecne jine zkusenosti, nez vy.

1 0
možnosti
JB

Fidorky si sestřenka vozila ve značném množství do Německa.

0 0
možnosti
JP

Trochu mimo téma ale přesto k. V r 1989 v létě, ještě před sametkou, když se už poměry trochu uvolnily se dostala jedna spolupracovnice konečně do Anglie navštívit svoji tehdy 8 letou neteřku. Když ta byla před tím v r 1988 v Praze tak si neskutečně vyhrála s jednou československou specialitou a i rodiče tvrdili, že nic tomu podobnému v Británii prostě není. A tak Ivanka cestovala letecky do Londýna se třemi kostkami moduritu. A na londýnském letišti způsobila vojenské manévry. To víte rok po Lockerbie, plastická umělá hmota z Československa v množství nemalém. Pustili ji až potom, co jim na místě předvedla k čemu to je, takže neteřinka dostala jen 2 a půl kostky, protože si všechny úřednice, co tam byly, chtěly vyzkoušet, jak jim to s tím půjde.

13 0
možnosti
JB
Foto

ty občas taky, hezky domácí s koprem od maminky 8-o;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5257x
Autorka knihy Holka od Big Benu. Toho času kopající se do zadku na mateřské dovolené, kde v přímém přenosu vzniká druhá kniha Matka z Dejvic, která by měla vyjít v následujícím roce. 

 

Vzhledem k nénaročnému životu prvomatky  se může stát, že se její vydání posune na rok 2038.

 

 

 

Seznam rubrik