Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dělal jsem kdysi jeden čas ve Winnipegu v ukrajinské restauraci. Tam ve své podstatě jiné ani nejsou vzhledem ke složení obyvatel tohoto města. Sice polovina z nich už ukrajinsky nemluví, ale jsou to patrioti. Zvláště když se hraje Super Bowl a při sledování si dají chilli corn carne a k tomu si dají Mooshead s limetkou.

Minimální mzda, tenkrát 5,40 dolaru a tips? Nejšetrnější byli ti nejopilejší, což byla v důsledku většina. Ale zase to mělo výhodu, že když snědli třetí porci chilli corn carne, vypili osm Moosheadů, tak se člověk dozvěděl, že nic hroznějšího než Chilli corn carne neexistuje a boršč je borš a že ukrajinská vodka je nejlepší. Tu tam také mají, ale nikdo jí nepije. Když tak four roses

3 0
možnosti
FM

Pěkně napsáno, v Americe je to to stejný. Jen mne mrzí že o hezký a chytrý holky nás okrádají cizinci ...:-)

12 0
možnosti
MK

Na ty holky o které nás okrádají cizinci byste stejně neměl peníze

5 0
možnosti
ML

M52i37l70a20n 56L89i80b12a17l

27. 9. 2019 11:46

Kancelář, 6:00-14:30, reálně 6:00-15:30, vzhledem k tomu, že máme malé hospodářství, vstávání ve 4:30, abych nakrmil. Vloni jsem dojil každý ráno kozy, takže ve 3:50. Příští rok mě to čeká zas, chceme mléko a sýr. Všechno krásné, to byste koukali, jak může být den dlouhý. Spát kolem 20:30, pokud nějaký chytrák nezavolá ve 21:30 a nechce si povídat, když zjistím, že to není důležité, omluvím se:"zavolám zítra". Zítra volám ve 4:15 ráno:"tak povídej, co potřebuješ?"

26 0
možnosti
JK

Ja do hospody radši utratit než vydělat. Sestřenice po 10 letech v hospode u Edinburgu jse vrátila domů, zjistila že tráva tam není zelenčí ;-).

0 0
možnosti
Foto

Já teda taky stojím raději před barem než za ním :-)

0 0
možnosti

Ne, tady bývá v kanclu klouzavá pracovní doba. A ve státních úřadech se dělá i od sedmi. V zimě taky nic moc:-)

0 0
možnosti
Foto

Já nejsem moc spáč, takže to by mi vyhovovalo. Přivstat si a mít volné odpoledne :-)

0 0
možnosti

Čas je výhoda kancelářských krys. Nástup v půl osmé, padám ve čtyři. Když jedu v létě na kole, tak příjezd, sprcha, převléknutí, snídaně, ... to jistí. Jen si to chce najít práci, kde šéf není *peeep* a ví, že tu práci stejně udělám ve správné kvalitě

2 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5257x
Autorka knihy Holka od Big Benu. Toho času kopající se do zadku na mateřské dovolené, kde v přímém přenosu vzniká druhá kniha Matka z Dejvic, která by měla vyjít v následujícím roce. 

 

Vzhledem k nénaročnému životu prvomatky  se může stát, že se její vydání posune na rok 2038.

 

 

 

Seznam rubrik