Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

T26o47m92a51s 92V48r50l96i74k

2. 10. 2019 23:04

Berou i starsi chlapy?

0 0
možnosti
AJ

Tento zpusob kapitalismu a jeho uchovani je jeden z duvodu Brexitu, resp. proc tak vehementne Brexit prosazuji Tories.

Mimochodem v Anglii je celkove kapitasmus podstatne drsnejsi nez na pevnine, pritom se neda rici, ze by se tam lide meli o poznani lepe. Spise muj pocit je opacny. Pani/slecna se sice chlubi velkymi dysky, ale 100GPB za den je na Londyn velmi podrumerna mzda, rocne 24000 GPB, sice netto ....

0 0
možnosti
TP

Kristýno, příjemný standard, nikoliv standart. To musíte z Anglie znát.

0 0
možnosti
PJ

Ono je tam těch hrubek povícero. :)

0 0
možnosti

Škoda týhle holky! Čert ví, jak vlastně vypadá, ale rozhodně je vtipná a má postřeh. Možná by se tu uživila jako spisovatelka. I když 'novel' je něco jinýho než blog. Ale mohal by fakt vstávat kdy by chtěla a mít 6 sobot v týdnu.

1 0
možnosti
MG

Omylom som zvysila karmu, prepacte, nemala som v umysle.

Taky clanok mal zmysel v roku 2004 (vtedy som moda vyjst do Londyna na tri mesiace na leto), v roku 2019 od ceskej blondyny s humanitnym vzdelanim by som uz cakala viac.

1 10
možnosti
PN

P21e55t93r 94N76e10d35o90m26a

28. 9. 2019 11:37

vy mate potrebu poucovat ostatni co maji delat, zkuste si hledet sveho

5 0
možnosti
JK

Inu, všude je chleba o dvou kůrkách a jen hlupák si myslí to o pečených holubech.

4 1
možnosti
RP

Toto by si měla přečíst novinářka Saša Uhlova. Ta se nechala u nás zaměstnat v různých dělnických profesích a vznikl o tom dokument ve kterým jsme vyzněli jako národ těch největších vykořisťovatelů..

5 2
možnosti
PH

Možná byste měla porovnat ty platy, než začnete trousit rozumy

3 5
možnosti
Foto

Dekuji ooo boze, ze jsem odolal svodum gymplackym a diky sve svehlavosti se ucil jen tomu co me bavilo a tim mohl vyucit se remeslu poctivemu, jez v kanclu zahnivati by mi neumoznovalo a tak nucen jsem byl pracovati v zemich ruznych a v civilizovane zemi praci zajimavou a bombove placenou, jez slovo otroctvi nezna si najiti. Amen.

6 0
možnosti
MG

Dakujem ti Boze, ze som celu mladost stravila v knizkach na 8.rocnom gymnaziu so zameranim na matematiku a jazyky, mohla vystudovat 3 vysoke skoly, pracovat v Istanbule, Prahe a Frankfurte, prednasat v 18 krajinach v Europe a v Juznej Koreji a teraz sa konecne mozem flakat po univerzite v Hamburgu a vyzivat sa v intelektualnych debatach s fantastickymi kolegami -pocas ktorych si ani nevsimnem, ze pracujem. Amen. :)

2 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5257x
Autorka knihy Holka od Big Benu. Toho času kopající se do zadku na mateřské dovolené, kde v přímém přenosu vzniká druhá kniha Matka z Dejvic, která by měla vyjít v následujícím roce. 

 

Vzhledem k nénaročnému životu prvomatky  se může stát, že se její vydání posune na rok 2038.

 

 

 

Seznam rubrik