Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jen doufám, že je to opravdu Made in China. Už by se to opravdu mohlo blížit datu Best before :-P

0 0
možnosti
ZS

R^

Copak internet, hlavně když nevypnou proud, jinak máte v mrazácích zombie ňamku.

0 0
možnosti
JS

J96a50n 31S11o84u53č53e86k

12. 3. 2020 10:10

Takže je to v podstatě všude stejné. Už ani nemůžete zvednou prkénko od WC, aby na vás nevyskočila nějaká zpráva o koronaviru. Některé, a bohužel většinu, stačí trochu popíchnout zprávičkou o docházejících potravinách a jsou schopni skoupit cokoli. Kulturní život se téměř zastavil, rodiče řeší, co s dětmi, které mají neplánované měsíční prázdniny. Neříkám, že by se mělo cokoli podceňovat a že by se neměla přijímat žádná opatření, ovšem domnívám se, že ta vygradovaná panika způsobí mnohem více škod, než samotná infekce.

3 0
možnosti

Njn, všude je to stejné. Novináři nemají o čem psát a tohle je pro ně požehnání. A stejně jako všude, část lidí jde vykoupit obchody, část do hospody

4 0
možnosti
Foto

Vemínka se nemelou. Uvaří se do měkka. Na plátky, obalit, osmažit. Jídlo chudých. Zelené dršťky byste musela dokonale vyprat a dokonalo uvařit. Pak curry.

4 0
možnosti
TT

Skopové držky jsem ještě nikdy nedělal, ale hovězí vyprat nestačí. Ještě je potřeba je potom povařit tolikrát v čerstvé vodě, dokud nepřestanou zapáchat (2x - 3x). Pak s nimi lze nakládat dle libosti.

0 0
možnosti
Foto

Blog o ničem,kromě nenávisti vůči premiérovi.Co tím autorka chtěla říci?

1 4
možnosti
Foto

A já myslela, že už se dneska nedočkám. Trvalo to celé čtyři hodiny - vítejte ;-D!!

8 0
možnosti
MN

M74i19l87a32n 66N73e18t70r25h

11. 3. 2020 11:11

Mě by zajímalo, co si Angličani slibují od Brexitu, když už jim z průmyslu nepatří téměř nic - automobilky patří Němcům, Indům atd.

0 1
možnosti
Foto

Z kampaně, která tady byla vedena vlastně vyplývaly dva významné benefity - zlepšení zdravotnictví a snížení počtu přicházejících přistěhovatelství = Británie Britům. No, mohla bych o tom psát sáhodlouze, ale asi se nechci rozčilovat ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5257x
Autorka knihy Holka od Big Benu. Toho času kopající se do zadku na mateřské dovolené, kde v přímém přenosu vzniká druhá kniha Matka z Dejvic, která by měla vyjít v následujícím roce. 

 

Vzhledem k nénaročnému životu prvomatky  se může stát, že se její vydání posune na rok 2038.

 

 

 

Seznam rubrik